Novinka Oxijet vám ušetří vodu a vydrží navěky

Úsporné zařízení Oxijet od novozélandského výrobce Felton spojuje inovativní technologii s vysokou kvalitou. Zařízení se instaluje mezi sprchovou hadici a koncovou hlavu.

Šetřič vody Oxijet vyniká mezi konkurencí robustním provedením a snadnou instalacií. foto: Ekologické bydlení
Šetřič vody Oxijet vyniká mezi konkurencí robustním provedením a snadnou instalacií. foto: Ekologické bydlení

Šetřič vody Oxijet funguje na principu Venturiho efektu, kdy v prvním kroku sníží proud vody, následně podtlakem ušetřenou vodu nahradí vzduchem z bočních trysek a finálně vpouští okysličenou vodu do sprchové hlavice pod vyšším tlakem.

Oxijet při sprchování dosahuje až 50% úspor za vodu a oproti tradičním šetřičům přichází s opravdu jednoduchou instalací, dlouhou životností a komfortem.

Zařízení Oxijet je robustní konstrukce. Žádné antivápenné plasty a levná ocel. Oxijet je vyroben z kvalitní pochromované DR mosazi bez kazících se dílů.

Snadno se instaluje. Nepřemýšlíte nad volbou O-kroužku, nepotřebujete žádné nástroje. Instalaci zvládnete vlastníma rukama i to bez návodu – je to jasné na první pohled.

Oxijet sám nastaví míru úspory dle tlaku vody a typu vaší hlavice. Zážitek ze sprchování tak bude vždy vyladěný na maximum. Oxijet se prodává ve dvou verzích – žluté a růžové.

Zařízení je vhodné pro téměř všechny typy ručních sprch. Je určeno pouze pro síťový tlak a není určeno pro multi-funkční sprchové hlavy, kde jsou napevno vestavěné překážky. Oxijet nesnižuje, ale naopak zvyšuje tlak vody a vytváří vysoce komfortní vodní pěnu.

Obě zařízení lze také koupit v setu s ruční sprchovou hlavicí, což snižuje výslednou spotřebu vody až o 44 %. Cena Oxijet je 699 Kč vč. DPH.

placená inzerce

Jeden myslel na “Novinka Oxijet vám ušetří vodu a vydrží navěky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *