Hledáte luxusní bydlení v Praze? Máme pro vás 3 tipy

Počet obyvatel hlavního města neustále roste, a to především díky tomu, že zde lidé najdou prakticky všechno.

Začít bychom mohli zaměstnáním, pokračovat maximální občanskou vybaveností a končit třeba kulturou. V současnosti přibývá jak klasických bytových jednotek, tak i luxusních bytů. My vám v následujících řádcích dáme celkem 3 tipy na penthousy, jež nabídnou maximální možný komfort. Samozřejmě doporučíme i developerskou společnost, u které si můžete vybrat z velmi pestré nabídky moderního bydlení.

Penthouse 5+kk v Praze Libni

Naším prvním tipem na luxusní byty v Praze je luxusní penthouse nacházející se v Praze 8 Libni. Jedná se o moderní aktuálně vznikající penthouse mající úctyhodnou plochu 265 m². Zaujme především obrovskou terasou a celkem 3 balkony. Zabírá prakticky celé horní patro rekonstruovaného objektu pražské Libni. Spolehnout se budete moci na skutečně luxusní vybavení v čele s privátním výtahem, světlou výškou stropu 2,8 m a mnohými dalšími vymoženostmi. Vynikající je i dostupnost centra Prahy. Vždyť pouhých 5 minut pěší chůze je stanice metra Palmovka. Součástí nabídky bytu je i bezpečné venkovní stání pro auto a sklep.

Luxusní byt 4+kk v Praze 2

Výbornou volbou je bezesporu také bydlení v Praze 2 na Vinohradech. Tady je aktuálně k dispozici byt o dispozici 4+kk mající celkovou užitnou plochu 135,9 m². Samozřejmostí je u něj také prostorná terasa. Tento mezonet vás mimo jiné zaujme také nádherným výhledem na Prahu. Taková snídaně okořeněná nádherným výhledem rozhodně stojí za to. Výška stropu v místnostech bytu činí 2,9 metru. Lokalita je vyhlášenou rezidenční čtvrtí s veškerou vybaveností.

Byt 4+kk na Sterém Městě

Naším posledním tipem z nabídky na Homeland.cz je byt 4+kk na Starém Městě v Praze 1. Ten disponuje až neuvěřitelnou užitnou plochou 271 m². Byt se nachází ve třetím podlaží a dokáže nabídnout nejen spousty užitných prostor, ale také charakteristickou historickou atmosféru hlavního města. Z okna budete mít jako na dlani spousty krásných starobylých budov.

placená inzerce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *